Het Hart van de Oude Haven

Over ons

Welkom bij Vader Kleinjan, een sfeervol café in het hart van de oude haven. Hier draait alles om gezelligheid, lekker eten en drinken, en een warme, uitnodigende sfeer. Of je nu binnenstapt voor een ontspannen lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner, bij ons voel je je altijd welkom. Een café met knusse hoekjes, sfeervolle verlichting en een vriendelijk team dat klaarstaat om je in de watten te leggen. Vader Kleinjan is de plek waar je kunt genieten van het goede leven, omringd door historie en een ongedwongen sfeer. Cornelis Kleinjan en Thies Vader verwelkomen je graag met open armen in hun gezellige café.

HET BESTE CAFÉ VAN ROTTERDAM

ONBETWITSTE 1#

Wij zijn trots om te delen dat Vader Kleinjan op TripAdvisor is beoordeeld als het nummer 1 café in Rotterdam! Dit is een geweldige eer en een bewijs van onze toewijding aan kwaliteit, gastvrijheid en het bieden van een onvergetelijke ervaring voor onze gasten.

ZONNIG TERRAS IN ROTTERDAM

ZONOVERGOTEN

ZONOVERGOTEN

Vader Kleinjan is meer dan alleen eten en drinken. Het is een plek waar herinneringen worden gemaakt in Rotterdam, verhalen worden gedeeld en vriendschappen worden gevierd. Of je nu een oude bekende bent of ons voor het eerst bezoekt, we hopen dat je je bij ons thuis voelt.