Op één van de de mooiste historische plekken van Rotterdam, met uitzicht op de Oude Haven, het Witte Huis en de bruggen is het weer ouderwets genieten. Niet van poespas, wél van heel goed eten én drinken.
Denk aan bijzondere (speciaal)bieren uit fles of tap, een prachtige selectie wijnen en bubbels die bij uitstek geschikt zijn om de rijkelijk belegde broodjes, de heerlijke warme gerechten en de spectaculaire borrelplanken te begeleiden.
Ossenhaas, rucola, parmezaan, pijnboompitten en truffelmayo.
Warm gerookte zalm, gemengde sla, zoet-zure komkommer, wasabi noten en wasabimayo.
Avocado met 63°C hoeve-eitje en gepofte paprika.
Supplement: gerookte zalm. +3,5
Burrata, tomaat, basilicum en balsamicostroop.
Bourgondische rundvleeskroketten met salade en mosterd.
Garnalenkroketten, salade en limoenmayo.
Tosti van landbrood met boerenachterham en kaas, salade en barbecuesaus.
Tosti van landbrood met gemarineerde kippendij en kaas, salade en chilimayo.
Oma’s huisgemaakte kippensoep met breekbrood.
Saté van zacht gegaarde kippendij met pindasaus, atjar, kroepoek en frites.
Black Angus runderstoofvlees met salade en frites.
Hamburger van rundvlees met gekarameliseerde ui, bacon, cheddar en burgersaus. Met salade en frites.
Krokante kippendijen, gemengde frisse salade, avocado, parmezaan en gembermayo.
Mozzarella, tomaat, basilicum, croutons en balsamicostroop.
Warm gerookte zalm, gerookte makreel, Noorse garnalen met frisse salade en cocktailsaus.
Crème brûlée van limoen met witte chocolade ijs.
Hangop van yoghurt, compote van rood fruit en yoghurtijs.
Met slagroom.
Brood met tapenade en kruidenboter.
Serranoham, oude kaas, gemarineerde olijven en gerookte amandelen. Geserveerd met brood en garnituur.
Crème fraîche, spek, rode ui, kaas en rucola.
Crème fraîche, tonijn, rode ui, kaas en rucola.
Zongedroogde tomaat, rode ui, artisjok, olijven, rucola, vegan kaas.
Bourgondische rundvlees bitterballen met mosterd.
Veganistische bitterballen met mosterd.
Pittige chorizo kroketjes met chilimayonaise.
Oude kaas kroketjes met truffelmayonaise.
Gemarineerde kippendij in tempurabeslag met barbecuesaus.
Frikandellen met mayonaise.
Bitterballen, chorizo kroketjes, oude kaas kroketjes, kip krokant. Met diverse sauzen.
Ossenhaas, rucola, parmezaan, pijnboompitten en truffelmayo.
Warm gerookte zalm op brioche toast, gemengde sla, zoetzure komkommer, wasabi noten en wasabimayo.
Tonijn, wasabi, sojasaus en wakame.
Dun gesneden diamanthaas, wakame, gefrituurde knoflook, ponzudressing en bosui.
Oma’s huisgemaakte kippensoep met breekbrood.
Saté van zacht gegaarde kippendij met pindasaus, atjar, kroepoek en frites.
Black Angus runderstoofvlees met salade en frites.
Hamburger van rundvlees met gekarameliseerde ui, bacon, cheddar en burgersaus. Met salade en frites.
Rosé gebakken varkenshaas met zomergroenten uit de oven en frites. Keuze uit: champignonsaus of pepersaus.
Rumpsteak met zomergroenten uit de oven en frites. Keuze uit: champignonsaus, pepersaus of truffeljus.
Biefstuk van ossenhaas met zomergroenten uit de oven en frites. Keuze uit: champignonsaus, pepersaus of truffeljus.
Zalmfilet met zomergroenten uit de oven, botersaus, kaaskrokant en frites.
Gevulde pasta met ricotta en spinazie in een tomaat-basilicumsaus.
Frituursnack naar keuze: (vegan) bitterballen, kiphapjes of minifrikandellen. Met frites, salade en appelmoes.
Krokante kippendijen, gemengde frisse salade, avocado, parmezaan en gembermayo.
Mozzarella, tomaat, basilicum, croutons en balsamicostroop.
Warm gerookte zalm, gerookte makreel, noorse garnalen met frisse salade en cocktailsaus.
Crème brûlée van limoen met witte chocolade ijs.
Hangop van yoghurt, compote van rood fruit en yoghurtijs.
0,5L | 9
0,5L | 9
0,5L | 10
0,5L | 9
0,5L | 10
Farina, Veneto, Italië | Fles 27
Laurent Miquel, Père et Fils, Languedoc, Frankrijk| Fles 27
Laurent Miquel, Languedoc, Frankrijk | Fles 27
Ramon Bilbao, Rueda, Spanje | Fles 32
Weingut Steininger, Kamptal, Oostenrijk| Fles 34
Kendall Jackson, Vintner’s Reserve, USA | Fles 38
Kendall Jackson, Vintner’s Reserve, USA | Fles 25
Laurent Miquel, Père et Fils, Languedoc, Frankrijk | Fles 27
Château Roubine, Provence, Frankrijk | Fles 39
Bodega Salentein, Mendoza, Argentinië | Fles 32
Ellerman Spiegel, Pfalz, Duitsland | Fles 34
Ramon Bilbao, Tempranillo, Spanje | Fles 36
Farina, Veneto, Italië | Fles 39
Clos Amador, Penedes, Spanje | Fles 29
Bollinger, Frankrijk
Ons zonovergoten terras is het hele jaar door geopend. Hier kun je heerlijk ontspannen en genieten van het mooie uitzicht, terwijl je proeft van onze culinaire hoogstandjes en verfrissende drankjes. Het is de perfecte plek om de drukte van de stad even te ontvluchten en tot rust te komen.
Bij Vader Kleinjan staan we voor kwaliteit, gastvrijheid en een onvergetelijke ervaring. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elke gast zich welkom voelt en met een glimlach naar huis gaat. Of je nu komt voor een snelle lunch, een uitgebreid diner of een gezellige borrel, bij ons ben je altijd aan het juiste adres.